6.5.4 Barn

Nagelterapeutens ABC©

                   6.
6.5.4 Barn

Professionella nagelterapeuter vet att man inte ska applicera konstgjorda naglar på barn. Det är svårt att få konstgjorda naglar att sitta kvar på unga flickor. Dessutom, eftersom unga flickor ofta inte har råd att underhålla sådana naglar, har de svårt att följa dina råd exempelvis när det gäller regelbundna återbesök.
Gör bara undantag för svåra nagelbitare. I sådana fall kan du göra upp en behandlingsplan i samråd med föräldrarna, och begära att de ska ta ansvar för både återbesöken och kostnaderna.
Men regeln att ”det man lär sig i vaggan minns man till graven” gäller också hand- och nagelvård. Ett trevligt sätt att göra flickor bekanta med vårt yrke är att ordna födelsedagsfester för barn. I den ständiga tävlan om att ha det originellaste partyt, kan ett besök i nagelsalongen vara något nytt och spännande. Denna typ av mysfester blir en garanterad succé för skolbarn mellan åtta och elva år. Men du måste begära ett rimligt pris eftersom en fest betyder att du reserverar hela salongen och inte kan ta emot några andra kunder. Du kan ju inte ha åtta eller tio skolflickor springande runt dina ordinarie kunder. Vidtag också försiktighetsåtgärder, säkerhet kommer först vid en sådan fest. Lås in alla dina tekniska produkter, lim och aceton. Lägg dyrbara försäljningsartiklar i en låst monter för att skydda dem från små fingrar.

högertjosan 6

Informationen på den här hemsidan är producerad av Magnetic Nail Academy.
Magnetic Nail Academy förbehåller sig alla rättigheter till materialet.
Ingenting av materialet på hemsidan får på någotvis dupliceras, eftertryckas
eller på annat sätt användas utan skriftligt medgivande från ansvarig utgivare.
Magnetic Nail Academy svarar ej för felaktigt användande av informationen.© 2011 Magnetic Nail Academy.