6.6 Råd för hemmet

Nagelterapeutens ABC©

                   6.
6.6 Råd för hemmet

Du har gett din kund de rätta råden och utfört behandlingen på korrekt sätt. Kunden har upplevt din professionella omvårdnad och är nöjd med resultatet, naglarna är vackra och huden skimrande. För att bevara det attraktiva resultatet måste hon fortsätta att sköta dem hemma. Vid besöken har du gott om tid att ge din kund professionella råd om detta.
Rekommendera kunden att vårda sina händer varje kväll genom att använda handkräm och nagelbandskräm om hon har naturliga naglar, eller nagelbandsolja om hon har konstgjorda naglar. Det hjälper till att reparera skador som uppkommit under dagen. På morgonen bör kunden åter smörja in händerna med kräm som skyddar mot UV-strålning och fukt eller den torra luft som uppstår när man vistas i luftkonditionerade rum. Visa kunder med naturliga naglar hur de kan behålla naglarna i samma skick som nu.
Du kan också ge allmänna råd om hud- och nagelvård, och förklara trenderna i nagelmodet.
 

Rekommendera kunderna att köpa följande:

  • En handkräm och nagelbandskräm (eller nagelbandsolja om hon har konstgjorda naglar).
     
  • En flaska nagellacksborttagningsmedel utan aceton. Aceton skadar konstgjorda naglar och kan till och med lösa upp dem. Dessutom torkar aceton ut naturliga naglar.
     
  • En Base Coat eller Ridge Filler motverkar missfärgning av de konstgjorda naglarna.
     
  • En nagelfil, lim och desinfektionsmedel för underhåll och mindre reparationer av konstgjorda naglar, som bör utföras varje vecka (Home Maintenance Kit).
homemainten 66
Bildlinje

Ett Home Maintenance Kit är ett måste för kunder med konstgjorda naglar.

En kund som kommer till dig för första gången bör alltid få en broschyr med kundinformation som hon kan läsa under behandlingen. I broschyren bör du ta med information om hur man lever med och tar hand om konstgjorda naglar. Du finner denna information i slutet av den här boken. Diskutera råden. Ge sedan kunden informationen att ta med sig hem och rekommendera henne att ta sig tid att läsa igenom den igen. Det är också bra att ge henne en prislista så att hon vet vad hon har att vänta sig ur ekonomisk synpunkt, och samtidigt får information om dina andra behandlingar och produkter..

högertjosan 6

Informationen på den här hemsidan är producerad av Magnetic Nail Academy.
Magnetic Nail Academy förbehåller sig alla rättigheter till materialet.
Ingenting av materialet på hemsidan får på någotvis dupliceras, eftertryckas
eller på annat sätt användas utan skriftligt medgivande från ansvarig utgivare.
Magnetic Nail Academy svarar ej för felaktigt användande av informationen.© 2011 Magnetic Nail Academy.